Foolproof Last Minute Holiday Looks

Holidaycocktails, en sesongmessig middagssamling med en god venn, eller bare erkjennelsen av at alle disse designene så vel som popup-vinduer vil komme ned til slutt vil sannsynligvis inspirere deg til å oppgi faktisk å være utrolig sosial. Jeg liker dette utseendet jeg oppdaget på Nordstrom (The Mothership), siden det er gledelig så vel som forhøyet, men ikke så godt åpenlyst jul-y, så det holder seg allsidig-selv utover desember.
Men ikke bekymre deg, det er fremdeles glitrende lysekrone øreringer, dette er høytiden.

Rebecca Taylortilda Velvet Pants

Halogenbow Trim Sweatshirt

Jimmy Chooromy Crystal Studded Pump

Jeg liker denne Halogen -toppen med bue -aksent – jeg kommer til å få mye slitasje ut av det i høytiden, men det vil også lage en komo i et arbeidsantrekk eller ti senere. Jeg har paret det med disse absolutt nødvendige vinterblomsterbuksene av Rebecca Taylor, i tillegg til at du ikke kan fortelle fra bildene, må du forstå at de er fløyel, venner – blir begeistret. For å avverge frostskader, har jeg toppet ting med en faux-fur peplum-jakke, på samme måte av Rebecca Taylor, som er en av de yttertøystykkene som forstår nøyaktig hvordan du lager antrekket ditt, ikke skjule det. Som lovet er disse områdets stjerner Crystal Chandelier øreringer en beste kamp for toppen, forutsatt at halsen ikke er så passform til et halskjede. Det er en antrekk som er kast-på-og-gå, uten å se ut som det, så vel som hvert stykke er et smart, fleksibelt tilskudd til OL ‘garderoben.

Halogenbow Trim Sweatshirt

Rebecca Taylortilda Velvet Pants

Rebecca Taylorfaux pelsjakke

Mens jeg er om temaet for sesongmessige garderobe, er det så mange grunner til ikke å ignorere Nordstroms eksklusive merkevarer vaktliste (minst av all lommeboken). Noen få av mine personlige favoritter inkluderer alltid tilknyttede BP-solbriller (seriøst bare holder et par i hver pose for nødhjelp, de er universelle), i tillegg til Halogen Cashmere Hooded Duster (på større salg!) Som jeg har fablet om Før-kan det være mitt foretrukne eksempel på min grab-one-in-every-color-filosofi. I tillegg til endelig Zella-leggings, noe som faktisk gjør drømmene dine til virkelighet ved å bruke øyeblikkelig stiler til kostnader som ikke er så skremmende som din siste bootcamp-klasse. De er motgiften til trening som har sett en spinnklasse så vel som mange. For mange flere favoritter best for høytiden så vel som utover, bla gjennom oppstillingen nedenfor! Jeg mener, bare prøv å fortelle meg at denne neonrosa genseren ikke gjør deg lykkelig.

Zellalive i leggings med høy midtseksjon

Halogencashmere Duster

Chelsea28
Sting rente av rente turtleneck genser

Takk ShopStyle så vel som Nordstrom for samarbeidet om dette innlegget!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post