Topp 20 bart tee -skjorter Jeg vil virkelig ha på meg ideell nå

nøyaktig hvordan går november så langt? Jeg håper du nyter dette jævla kalde, lunefulle været.
For de som er på nøyaktig samme nivå av grouchiness med meg, ikke bekymring – disse topp 20 bart -skjortene vil gjøre ting mye bedre.
Mønstrene som er ideelle dreier seg nå om skjegg så vel som bart, så vel som hva annet som får deg til å se ut som en gretten gammel mann. En bowtie, en bowlerhatt eller bukseseler. Legg til noen nerdete briller – bare rammene, ingen glass – så vel som du er klar for en kampanje med økt popularitet.
Jeg er en jente, jeg holder bart så vel som skjegg på t-skjortene mine, så all tilgjengelig fyr må ta hensyn. Denne publiseringen er nyttige ideer om nøyaktig hvordan du kan vinne damene. Få tak i en barttråd så vel som spill på!
Topp 20 bart tee -skjorter for Movember

0/5 (0 anmeldelser)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post