Breaking Guidelines

Eyelet er vanligvis for tilfeldig for en profesjonell setting, spesielt fordi det vanligvis kommer i form av en sauky liten sommersolstrykk, som absolutt er et stort fett nei på arbeidsplassen. Imidlertid kom jeg over flere blyantskjørt i øyet i vår, inkludert denne røde fra J. Crew, og innså at det måtte gjøres et unntak.

Unødvendig å si, dette rosafargede skjørtet og jeg ble dypt, dypt forelsket. Så for å fullføre den dype kjærligheten og hengivenheten vi deler og gjøre skjørt for bedriftssetting passende, valgte jeg å motveie det ellers uformelle øyet-stoffet med mye mer selskapets formelle elementer som denne blazeren og silkeblusen. Dermed håper jeg å ha Jedi-Mind-Pricked Eyelet med hell til å være et egnet alternativ.

Nå som for fargekombinasjonen … vokste opp, moren min lærte meg å aldri lyve, aldri stjele, aldri jukse, og viktigst av alt, å aldri ha på meg hvitt før minnedagen eller kombinere rosa og rødt. INGEN UNNTAK. Vel, mine oppriktige unnskyldninger, mor, men jeg må hoppe på den rosa og røde båndtvangen som vi har begynt å se mye av de siste par årene. Jeg må si, denne krasjkollisjonen av koraller og rød er en slags sjef.

Enten det er eyelet på kontoret eller kombinasjonen av rosa og rødt, er det bemerkelsesverdig at det som pleide å virke så galt nå, virker bare … så riktig.

(Dette er enten en indikasjon på en mye mer høyt utviklet motesans, eller en fremrykkende nevrologisk lidelse. Som for nå forblir jeg udiagnostisert.)

Skjørt: J. Crew; Bluse: Adam (lik her); Jakke: Ralph Lauren (lik her); Sko: J. Crew (lignende her); Armbånd: Kate Spade (lignende her), Alex og Ani; ØRINGS: Kate Spade; Halskjede: Amrita Singh (lignende her); Polish: Essie (Forever Yummy)

Sjekk ut enda mye mer fra det stilige avlukket på …

Instagram+bloglovin+facebook

Twitter+Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Post